Başkan Keskin'den EKPSS duyurusu

Başkan Keskin'den EKPSS duyurusu

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin EKPSS'ye girecek olan adaylara rehberlik hizmeti vereceklerini duyurdu.

06-21 Mayıs tarihleri arasında EKPSS kapsamında ilk ve ortaokul mezunu engelli memur adaylarının başvuru ve aday güncelleme iş ve işlemlerinin yapilmasına yönelik gerekli destek ve yönlendirme Kıran Mahallesi Kültür ve Turizm Müdürlüğü karşında bulunan  Bedensel Engelliler Derneği Koordinasyon merkezinde sağlanacaktır. 

Konuya ilgi açıklama yapan  Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, şunları kaydetti

ÖSYM bürosunun çarşı merkezinden uzak bir adrese taşınmasi nedeniyle EKPSS  müracaatı ve güncelleme işlemlerinin engellilerimize kolaylik sağlanması noktasinda işlemleri dernek merkezimizde yapmayı uygun gördük ve bu konuda bir dernek gönülümüz bu görevi üstlendi.Hafta içi mesai saatleri içerisinde dernek merkezimizde engellilerimize yardımcı olunacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.